Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Blanquerna-URL desenvolupa un programa de cooperació a l’Índia

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 En aquesta edició del programa de cooperació de Blanquerna Solidària hi participen onze estudiants de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport i de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Ramon Llull.

 Els estudiants faran una estada d’un mes a la ciutat de Calcuta on col·laboraran amb la Mother Theresa’s House i la Fundació d’escoles Julian Day Schools. En aquestes institucions organitzaran activitats esportives i educatives i treballaran amb nens orfes.

 L’objectiu del programa, coordinat pel professor de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Dr. Xavier Arranz, és fomentar entre els estudiants la cooperació i la solidaritat amb els més necessitats, com a eina de creixement personal vinculada a la formació i la posada en pràctica i el desenvolupament de les habilitats i coneixements adquirits a les respectives Facultats.

 Les estudiants que participen en aquest programa són: Sònia Pérez, Clara Antonio, Carla Montaner, Carla Montaner, Laura Cazorla i Andrea Velez (del grau en Educació Primària); Rocío Camera, Laura Moreno, Mariona Ribas i Patrícia Gil (del grau en Educació Infantil); i Idoia Salaberria i Maria Redondo (del grau en Fisioteràpia).♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere