Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern de la Generalitat de Catalunya finança amb 1,9 milions les estades internacionals de 1.700 estudiants

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El Govern de la Generalitat de Catalunya destinarà el pròxim curs 1,9 milions d’euros a les ajudes Mobint per a les estades internacionals de 1.700 estudiants universitaris, la mateixa quantitat que l’anterior curs acadèmic, el que suposen ajudes complementàries de fins a 1.200 euros per als alumnes.

 Els estudiants de les universitats catalanes que hagin estat seleccionats per a una estada acadèmica de mobilitat mitjançant el programa Erasmus i altres iniciatives de mobilitat internacional podran sol·licitar les ajudes fins al 3 d’agost, ha informat la Secretaria d’Universitats i Investigació de la Generalitat en un comunicat. 

 Per poder beneficiar-se d’aquests complements els estudiants d’haver superat 60 crèdits dels seus estudis, tenir com a mínim una nota mitjana ponderada de l’expedient de 5,7 per als ensenyaments tècniques i de 6,3 per a la resta, i tenir un coneixement suficient de la llengua de docència de la universitat de destí. 

 A més, el pròxim curs el Govern incentivarà per primera vegada la creació de cursos en línia oberts i massius, coneguts per la terminologia anglesa ‘Massive En línia Open Course’ (Moocs), amb ajudes de fins a 16.000 euros, que es dirigeixen a les universitats i als centres d’investigació de Catalunya. 

 Així, la Generalitat invertirà 200.000 euros a una nova tipologia d’ajudes per al foment de la creació i millora d’aquests cursos, el termini de sol·licitud de la qual s’acabarà el 5 de setembre. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere