Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Grup 9 d’Universitats dóna el nom de Montserrat Casas al Premi Tesis Doctorals en Cooperació per al Desenvolupament

Notícia anterior
Notícia posterior

 El Grup 9 d’Universitats (G-9) ha donat el nom de la que fou Rectora de la Universitat de les Illes Balears Montserrat Casas a la segona edició del Premi Tesis Doctorals en Cooperació per al Desenvolupament, en record i homenatge a la seva tasca com a presidenta de la Comissió Sectorial de Relacions Internacionals del G-9 i del Grup de Treball de Cooperació al Desenvolupament.

 El premi Montserrat Casas del G-9 a la millor tesi doctoral vinculada amb temes de desenvolupament sostenible i cooperació internacional del G-9 s’ha concedit al senyor Lorenzo Mariano Juárez, professor de la Facultat de Teràpia Ocupacional, Logopèdia i Infermeria de la Universitat de Castella-la Manxa, pel seu treball Nostalgias del maíz y desnutrición contemporánea. Antropología del hambre en la región Ch’orti’ del oriente de Guatemala.

 El Grup 9 d’Universitats és una associació formada per les universitats públiques de Cantàbria, Castella-la Manxa, Extremadura, les Illes Balears, La Rioja, Navarra, Oviedo, el País Basc i Saragossa i que tenen la particularitat de ser les úniques dins les seves comunitats autònomes. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere