Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

XXI Congrés Universitari d’Innovació Educativa en els Ensenyaments Tècnics / UPV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny (ETSED) de la Universitat Politècnica de València organitza el XXI Congrés Universitari d’Innovació Educativa en els Ensenyaments Tècnics (CUIEET), del 10 al 12 de juliol del 2013.

 En les jornades es tracten temes com el futur dels titulats, les acreditacions externes i internacionals, etc. Entre altres, participen reconeguts professionals com ara Albert Lozano-Nieto de la Penn State University; Rafael Van Grieken, director de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), i José Antonio Galdón, president del Consell General d’Enginyeria Tècnica Industrial d’Espanya.

 A més, se celebren algunes reunions paral·leles de gran transcendència com la Conferència de Directors d’Enginyeria Tècnica Industrial i la reunió dels responsables dels Títols de Disseny impartits a l’estat espanyol.

 El CUIEET és un fòrum d’intercanvi d’experiències i difusió de les últimes innovacions en el camp de la investigació científica. Aquest congrés es va crear amb l’objectiu de millorar la formació en les enginyeries de la branca industrial i, així, facilitar la incorporació al món laboral dels seus titulats.

 Una altra de les finalitats d’aquest congrés és la reflexió i la posada en comú de propostes per a millorar la contribució dels ensenyaments tècnics en el desenvolupament econòmic, professional i social. D’aquesta manera, es dedica una especial atenció a la vinculació universitat-empresa en la formació dels futurs titulats. Tot això sense oblidar que la gran majoria de les titulacions tècniques van acompanyades d’atribucions professionals regulades, per la qual cosa es considera especialment rellevant la participació en el CUIEET dels col·legis professionals.

 Com a novetat en aquesta edició del CUIEET s’ha considerat el Disseny, la complexitat i la crisi, i la Mecatrònica com dues noves àrees temàtiques del congrés, on especialistes i docents podran intercanviar experiències innovadores que milloren la formació científica i tècnica dels futurs professionals del sector.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere