Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UAO CEU rep un 52% més de sol•licituds al Programa de Beques de futurs talents

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

La Universitat Abat Oliba CEU aposta per l’excel·lència educativa i es constitueix com una de les entitats catalanes que més inverteix en beques i ajudes el talent dels nostres joves estudiants.

 La Universitat Abat Oliba CEU en la seva clara aposta per recolzar l’excel·lència i el talent dels estudiants catalans va llançar en 2011 un nou programa d’ajudes a l’estudi, el Programa Futurs Talents Universitat Abat Oliba CEU com a reconeixement al mèrit acadèmic dels millors estudiants preuniversitaris.

 Un jurat constituït per autoritats acadèmiques de reconegut prestigi premia els millors expedients acadèmics i millors treballs de recerca que realitzen els alumnes de segon de batxillerat. Els alumnes que poden iniciar aquest procés són aquells que acrediten de notes que igualin o superin la nota de 7 i desitgin estudiar alguns dels graus que ofereix la UAO CEU. Els guanyadors obtenen una beca del 100% del cost del primer curs de carrera que poden anar conservant durant els anys successius sempre que el nivell acadèmic requerit es mantingui.

 El Programa Futurs Talents UAO CEU sota el lema “Sabem el que significa per a tu” compta amb la implicació de tots els col·legis de Catalunya i Balears tant públics com a privats als quals ja se’ls fa partícip d’aquest programa d’ajudes.

Augment del 52% de sol·licituds

 La Universitat Abat Oliba CEU, conjuntament amb les empreses que recolzen el nostre projecte educatiu, contribueix econòmicament al fet que els estudiants que aporten una carrera curricular d’excel·lència puguin continuar els seus estudis universitaris en la nostra Institució. Aquest any, el nivell mitjà de nota que han acreditat els participants supera amb escreix el notable i la mitjana dels becats al programa de Futurs Talents per al curs 2012-13 se situa sobre el 8,4 (sobre 10).

 La política estratègica de suport a l’excel·lència curricular dels nostres alumnes promou l’oportunitat perquè centenars de joves emprenedors puguin continuar els seus estudis i aconsegueixin l’èxit personal i professional aportant a la nostra societat els valors institucionals que encunyem a les nostres aules de millora, esforç i disciplina constant que construeixen en l’alumne una sòlida base per enfrontar-se amb criteris propis als seus reptes marcats.Entre les empreses catalanes compromeses amb el talent dels nostres universitaris destaquem les aportacions de TOSHIBA, Fundació Jesús Serra, La Caixa, Fundació Josep DAMM, Banc Santander, Cacaolat, Costa Creuers, Selecta i Nestle Lactalis.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere