Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Èxit rotund de la campanya de finançament col•lectiu del Màster de la Pau de la Universitat Jaume I

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament de la Universitat Jaume I va llançar el passat 23 de maig la campanya de finançament col·lectiu «let’s have one more/por un@ más» amb l’objectiu d’aconseguir 5.040 euros, quantitat necessària per a oferir una beca de matrícula a un/a estudiant procedent d’un país empobrit o en conflicte per cursar els dos anys que dura el màster. Al llarg de les últimes cinc setmanes i amb el suport de 146 persones que van aportar diferents quantitats econòmiques al projecte, s’han aconseguit reunir 5.340 euros, que seran destinats a cobrir el cost d’una matrícula del Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament (5.040 euros). Amb els restants 300 euros s’atorgarà una ajuda per al segur mèdic d’un/a estudiant que serà seleccionat mitjançant una convocatòria pública.

 Aquesta estratègia, pionera en la universitat pública espanyola, es va idear arran que el Màster de la Pau va veure reduït notablement el seu pressupost per oferir beques d’estudi a causa de la crisi econòmica generalitzada. Davant les limitacions pressupostàries que estan patint les universitats públiques espanyoles, aquest tipus de projectes demostren el compromís d’alguns programes educatius per poder seguir oferint oportunitats a persones que sense aquestes ajudes no podrien continuar la seua formació acadèmica i professional.

 Gràcies a la iniciativa del Màster de la Pau i, sobretot, gràcies a la solidaritat de la ciutadania, una persona podrà venir a Castelló a formar-se en temes de pau, conflictes i desenvolupament i posteriorment tornar a la seua comunitat d’origen, per convertir-se en un agent de canvi social.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere