Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’ETSEIB de la Politècnica de Catalunya ha competit a la “Barcelona Smart Moto Challenge”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Un grup d’estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) han participat, fins al 14 de juliol, a la “Barcelona Smart Moto Challenge” amb la motocicleta elèctrica BRUC01, construïda conjuntament amb estudiants d’Enginyeria i Disseny de l’escola ELISAVA.

 El projecte, desenvolupat durant sis mesos, es va presentar el 8 de juliol a l’ETSEIB. Des del dia 11 al 14 de julio, l’equip ha competit amb el prototip de motocicleta elèctrica BRUC01 i ha realitzant diferents proves estàtiques i dinàmiques al circuit de Castellolí-Campus Motor de l’Anoia. Les darreres proves de validació i el lliurament dels premis, així com el funcionament de la motocicleta per un circuit urbà, ha tingut lloc diumenge, 14 de juliol, al Passeig de Sant Joan de Barcelona.

 La Barcelona Smart Moto Challenge té com a objectiu el desenvolupament formatiu en tecnologia on els participants han de conceptualitzar, dissenyar, crear i construir una moto elèctrica per a la circulació urbana amb la capacitat de comunicar-se amb l’usuari mitjançant un dispositiu mòbil a temps real. En aquesta competició participen equips de set universitats de Barcelona, Madrid, Cartagena, Wroclaw (Polònia) i Moscou (Rússia).

 El projecte BRUC01 ha rebut el suport de les empreses Tecalum, ElMoto, Fundació CIM, J. Juan, Tecno/Fusión, Ollé, SKF, Tormetal, NGM-Racing, Applus Idiada, Automobile Art Wheel, GasGas, Line Señalización Electrónica, Rodi, Probike.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere