Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Ramon Llull incrementa el nombre de sol•licituds d’accés de grau d’estudiants internacionals

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

logoURLquadrat

El 9,4 % dels nous estudiants de grau de la URL del curs 2013-14 provindran de l’estranger.

La Universitat Ramon Llull (URL) ha realitzat l’assignació de places de primer curs del mes de juliol per accedir al curs acadèmic 2013-2014. En aquest sentit cal remarcar que, del total de sol·licituds, 336 corresponen a estudiants internacionals, la qual cosa representa que un 9,4 % dels nous estudiants que iniciaran estudis de grau a la URL provindran de l’estranger.

 Actualment, la URL té estudiants estrangers regulars de 102 països d’arreu del món.

 El procés de selecció dels estudiants a la URL es realitza a partir de les notes de selectivitat i d’unes proves específiques per estudis. Per això no és aplicable el sistema de les notes de tall de la Preinscripció Universitària de Catalunya en la qual la URL no hi participa.

 Enguany la URL ha obtingut una demanda estable respecte el curs anterior (més de 3.600 sol·licituds per les 3.340 places ofertes per als 34 graus i 1 doble titulació). Els estudis que han tingut més demanda han estat els graus en: direcció d’empreses BBA, fisioteràpia, publicitat i relacions públiques, ciències de l’activitat física i de l’esport, disseny, psicologia, educació infantil, educació primària, enginyeria de tecnologies industrials i biotecnologia.

 Les llistes d’admesos es poden consultar als centres de la URL i els resultats s’han comunicat personalment a cada estudiant.

 Donat el procés específic utilitzatresta oberta l’admissió d’estudiants fins el mes de setembre en totes les titulacions. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere