Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Els estudiants Marc Andreu (UB) i Joan Tutusaus (UdL), guanyadors del Premi de Comunicació Científica Joan Lluís Vives

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Xarxa Vives d’Universitats va lliurar divendres passat a la Universitat d’Alacant els premis de comunicació científica Joan Lluís Vives corresponents a la catorzena edició de la convocatòria. Van resultar guanyadors Marc Andreu Acebal, de la Universitat de Barcelona, per l’article ‘El «model Barcelona» dels moviments socials’, i Joan Tutusaus Batlle, de la Universitat de Lleida, amb el treball ‘Febre Q: amenaça real o falsa alarma?’.

 En el marc de l’acte de cloenda del curs 2012-2013 a les universitats dels territoris de parla catalana, el president de la Xarxa i rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, va lliurar els diplomes acreditatius. 

 Marc Andreu Acebal, de la Universitat de Barcelona, va resultar guanyador en la modalitat A (Ciències socials i de l’educació, humanitats) amb l’article ‘El «model Barcelona» dels moviments socials’, mentre que Joan Tutusaus Batlle, de la Universitat de Lleida, es va imposar en la modalitat B (Ciències bàsiques, ciències de la salut, enginyeries, arquitectures) amb el text ‘Febre Q: amenaça real o falsa alarma?’.

 En aquesta edició, s’han presentat díhuit treballs en la modalitat A i altres vint-i-dos en la modalitat B. 

 Els guardons són convocats des de 1999 per la Xarxa Vives amb la col·laboració de la Càtedra de Divulgació de la Ciència UCC+i de la Universitat de València.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere