Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Abat Oliba signa un conveni de col•laboració amb Avizor

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

avizor

 La Universitat Abat Oliba CEU i el Centre Superior de Seguretat Avizor han signat un conveni marc de col·laboració amb l’objectiu d’establir un espai comú on desenvolupar accions i activitats conjuntes en benefici d’ambdues parts.

 Algunes de les línies de col·laboració que s’obren després de la signatura d’aquest conveni són la de cooperar en el disseny, impartició, titulació o certificació de programes formatius a través de la modalitat presencial, semipresencial, on-line o distància així com l’intercanvi i formació del personal investigador.

 D’aquesta forma, Avizor es converteix en un centre de recerca associat de la UAO CEU en el camp de la seguretat passant a ser un punt de referència científic i social en aquesta disciplina. D’altra banda, la UAO CEU contribueix a consolidar els Cursos Oficials d’Habilitació, Especialització i la Formació Universitària d’Avizor.

 La Universitat Abat Oliba CEU s’encarregarà, després de la signatura d’aquest acord, d’expedir els diplomes als alumnes d’Avizor que cursin els Màsters d’Enginyeria en Sistemes de Seguretat, Seguretat Hospitalària i Direcció de Seguretat; els Estudis Superiors de Detectiu Privat i el Postgrau en Gestió i Organització d’Esdeveniments, Producció, Protocol i Seguretat.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere