Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Convocatòria d’ajuts 2013 de la Fundació Pedro i Pons per a estudis o projectes fora de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Els ajuts, destinats a estades fora de Catalunya, preferentment a l’estranger, per dur a terme estudis de postgrau, alts estudis musicals, de composició i cant, estan oberts als llicenciats o graduats de dotze ensenyaments de la Universitat de Barcelona (Biologia, Farmàcia, Filologia, Filosofia, Física, Geografia i Història, Geologia, Matemàtiques, Medicina, Pedagogia, Psicologia i Química). L’edat màxima per sol·licitar-los és de 40 anys.

 Les sol·licituds es poden presentar des del 16 de juliol fins al 31 d’octubre.

 Aquests ajuts són compatibles amb altres tipus de beques o feines remunerades. Les persones beneficiàries estan obligades a comunicar a la Fundació altres ajuts o subvencions concedits, així com qualsevol canvi respecte al que hagin comunicat en la sol·licitud. La propietat intel·lectual, tant del projecte objecte de l’ajut com dels resultats assolits, pertany a l’autor, que haurà de fer constar l’ajut de la Fundació Universitària Agustí Pedro i Pons en tots els documents o publicacions relacionats amb el projecte. Així mateix, haurà de lliurar gratuïtament a la Fundació un exemplar de qualsevol publicació o material de difusió que faci de la seva recerca.

 La Fundació Agustí Pedro i Pons es va crear el 1971 per disposició testamentària del Dr. Pedro i Pons, que la va dotar d’una part important dels seus béns i la va instituir com a hereva universal seva. La finalitat de la Fundació és concedir ajuts per ampliar estudis o elaborar treballs de recerca en els àmbits de la medicina, les ciències experimentals, les lletres i la música. La primera convocatòria d’ajuts de la Fundació va ser l’any 1973.♦

 

Bases de la convocatòria dels ajuts al web de la Fundació Pedro i Pons… CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere