Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Ramon Carbonell i Santacana, nou president del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 santacana catellà

 El Govern de la Generalitat de Catalunya va nomenar Ramon Carbonell i Santacana com a nou president del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en substitució de Joaquim Boixareu.

 Aquest divendres passat (13/09/2013) Ramon Carbonell ha pres possessió del seu nou càrrec. (Moment que il·lustra la fotografia: Ramon Santacana (a l’esquerra), junt amb Antoni Castellà, Secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.).

 Cal destacar que Joaquim Boixareu no ha renovat el seu mandat de quatre anys a petició pròpia. Boixareu, que ha estat president del Consell Social des de juliol de 2008, ha sol·licitat el seu relleu un cop finalitzat el seu mandat per dedicar-se prioritàriament a la seva tasca empresarial.

 

 Ramon Carbonell (Terrassa, 1967) és enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i MBA per ESADE Business School. Actualment Carbonell, que ja era membre del consell social de la UPC, és vicepresident de Copcisa Corp, grup d’empreses amb una sòlida presència en construcció, serveis, concessions i energia; president d’AERE (Aprofitament d’Energies Renovables de l’Ebre), societat que aglutina a diversos promotors de parcs eòlics; vicepresident de l’ASCEF(Associació Catalana de l’Empresa Familiar); membre de la Junta de FemCAT (Fundació Privada d’Empresaris de Catalunya); vocal del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, membre de la Comissió Ètica del Fons d’inversió MicroBank Fons Ètic FI (Banc Social de La Caixa) i Tresorer de la Fundació puntCAT.

 De forma complementària, Ramon Carbonell participa periòdicament com a conferenciant, docent i publica sobre economia, energia i empresa familiar.

 Amb anterioritat als càrrecs actuals, Carbonell ha estat President d’EolicCat; Associació Eòlica de Catalunya; president d’EISSL/Hidrodata, empresa d’explotació hidràulica i eòlica; president d’AERTA, companyia dedicada a la construcció d’infraestructura elèctrica; president de Factor Energia, primera companyia Elèctrica independent del mercat espanyol; i vicepresident de Solynova, empresa d’energia solar.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere