Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Debat sobre els MOOCs / Universitat Politècnica de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Avui dimarts 17 de setembre, la Reial Societat Econòmica d’Amics del País de València (RSEAPV) organitza una taula redona sobre els MOOC en l’educació del futur.

 La taula redona “El paper que exerciran els MOOC en l’educació del futur immediat” està moderada per Jaime Busquets, de la Comissió de Noves Tecnologies de la Reial Societat Econòmica d’Amics del País de València (RSEAPV), i cap del Servei de Sistemes i Xarxes de Comunicació de la Universitat Politècnica de València.

 En aquesta trobada participen: Vicent Botti, catedràtic d’universitat, vicerector de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de la UPV i impulsor de la iniciativa UPV[x], i José María García, catedràtic d’universitat de la UPV i líder de l’equip de professors que han impartit en format MOOC el curs Reptes de l’agricultura i l’alimentació per al segle XXI, curs que ha rebut l’esment especial del recent concurs convocat per Universia.

 L’oferta de cursos en línia massius en obert (MOOC en les sigles en anglès) ha sigut recentment comparada amb un tsunami: en poc més d’un any qualsevol persona pot accedir a més de mig miler d’aquest tipus de cursos, impartits per especialistes de les més prestigioses universitats del món, amb milers de participants registrats.

 Si bé la iniciativa prové de les universitats més importants dels Estats Units, l’expansió en pocs mesos ha sigut global, i en aquest panorama les universitats espanyoles estan tenint una notable participació. Concretament, la Universitat Politècnica de València s’ha posicionat com a referent en l’oferta de cursos MOOC de parla hispana.

 La taula redona té lloc aquest dimarts 17 de setembre, a les 19 h, a la sala d’actes de l’edifici històric del Conservatori Professional de Música de València (plaça de Sant Esteve, número 3).

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere