Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Salle R&D amb les xarxes intel•ligents de distribució elèctrica

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Salle R&D participa en un projecte vinculat a les noves xarxes intel·ligents de distribució elèctrica

 La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull a través del seu departament de R&D participa al projecte INTEGRIS, “INTelligent Electrical GRId Sensor Communications”. Aquesta iniciativa subvencionada per la Comissió Europea està coordinada per Endesa. A més, participen altres companyies com Indra, Marvel, Schneider Electric i la Tampere University of Technology.

 Aquest projecte INTEGRIS té per objectiu dissenyar i desenvolupar una infraestructura de telecomunicacions robusta i flexible, capaç d’obtenir i canalitzar de forma eficient i en temps real tota la informació que requeriran les noves xarxes intel•ligents de distribució elèctrica.

 Aquesta iniciativa, a la qual participa La Salle R&D, té una durada de 30 mesos i un pressupost proper als 5 milions d’euros, subvencionats per la Comissió Europea en més d’un 60%, i permetrà una gestió òptima de l’oferta i la demanda, així com la minimització de les pèrdues, la millora de la gestió d’actius i fer més senzilla l’operació de la xarxa.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere