Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Proper seminari internacional a Barcelona: ‘Coneixement i Innovació’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El seminari comptarà amb la presència del president de l’ACUP, Ferran Sancho, el president de PIMEC, Josep González, el president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, i el director de l’Obra Social ‘la Caixa’, Jaume Lanaspa, que presentaran la Plataforma Coneixement, Territori i Innovació. A continuació, Alicia Granados, directora senior de Genzyme i presidenta del consell social de la Universitat Autònoma de Barcelona, presentarà la Declaració de Poblet. El cuiner Ferran Adrià de la Fundació Bulli pronunciarà la ponència inaugural.

 Seguiran una primera sessió amb el títol ‘Coneixement i Innovació: claus per a la competitivitat econòmica i el progrés social‘ a càrrec d’Enrique Torres, director de Business Development & Innovation de Siemens España, i una segona sessió de debat a l’entorn de ‘La innovació en el context internacional’. En aquesta segona sessió es tractaran quatre casos d’èxit:

A Euskadi: amb Mari José Aranguren, directora d’investigació d’Orkestra – (Instituto Vasco de Competitividad) i José Luís Larrea, president d’Ibermática.

A Baden-Wurttemberg: Andreas Koch, investigador de l’Institute for Applied Economic Research.

A Israel: Gustavo Fuchs, responsable d’intel·ligència de negoci i propietat intel·lectual de Yissum, Hebrew University of Jerusalem.

A Massachusetts:  Susan Windham-Bannister, presidenta i CEO del Massachusetts Life Sciences Center. 

 A la tarda el seminari continuarà amb una taula rodona a l’entorn de la ‘Innovació i coneixement a Catalunya. L’agenda 2013-2020’ amb Francesc Xavier Grau, rector de la Universitat Rovira i Virgili; Joaquim Boixareu, conseller delegat d’Irestal Group i president del consell social de la Universitat Politècnica de Catalunya, Miquel Martí, president de FemCAT, Miquel A. Pericàs, vocal de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca i el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

 A continuació tindrà lloc una sessió dedicada a les ‘Polítiques governamentals per a la innovació’ amb les intervencions d’Antoni Castellà, secretari d’Universitats i Recerca; Antonio Tajani, comissari Europeu d’Indústria i Emprenedoria (per confirmar), Mario Marcel, de l’Unitat de governança pública i desenvolupament territorial, OCDE i Carme Vela, secretaria d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació. Un debat que conduirà l’ex-president de la Generalitat, Jordi Pujol. L’acte de cloenda anirà a càrrec de Ferran Sancho, Jaume Lanaspa i el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.♦

Dia: 1 d’octubre 2013

Hora: 8.15h – 18.30 h

Lloc: Palau Macaya, Pg. Sant Joan, 108, Barcelona

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere