Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Jaume I acollirà una jornada sobre el “Suplement Europeu al Títol” (SET)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El proper 3 d’octubre, representants de les universitats de la Xarxa Vives es reuniran a la Universitat Jaume I en una sessió de reflexió sobre l’estat d’implementació del “Suplement Europeu al Títol” (SET) i el seu futur. La Universitat d’Alacant i l’UJI són les coordinadores d’aquesta jornada que s’emmarca en el marc del Fòrum Vives.

 El “Suplement Europeu al Títol” (SET) és un document que acompanya al títol universitari oficial amb la informació unificada dels estudis cursats. És un model de document que conté tota la informació sobre  el contingut, les competències, les qualificacions, les pràctiques externes, etcètera, que han realitzat els estudiants.

——-

APROFUNDINT sobre com funciona el SET :

 El “Suplement Europeu al Títol” (SET) és un document que acompanya al títol universitari oficial amb la informació unificada dels estudis que has cursat. És un model de document que conté tota la informació sobre els teus estudis: el contingut, les competències, les qualificacions, les pràctiques externes, etc. El SET et garanteix que tot allò de què se t’ha avaluat cursant el grau tindrà la mateixa validesa a qualsevol altre país de l’EEES.

 El SET ha d’incloure la informació següent:

-Les dades de l’estudiant

-Informació de la titulació: nivell, continguts i resultats obtinguts

-Certificació del Suplement

-Informació sobre el sistema nacional d’educació superior

-Informació addicional
 

 El SET incrementa la transparència de les diferents titulacions d’ensenyament superior, facilitant el seu reconeixement en qualsevol altra universitat de l’EEES i evitant la mala avaluació dels títols universitaris. Aquesta eina facilita el reconeixement acadèmic i professional mitjançant la transparència de les qualificacions, i proporciona la certesa que el títol que s’ha obtingut serà equiparable arreu de l’EEES, ajudant a un dels objectius de la seva creació: la plena empleabilitat dels ciutadans europeus.

 El SET està inclòs en les taxes que l’estudiant paga per obtenir el títol oficial. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere