Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Proper simposi “La memòria col•lectiva als mitjans” a la Facultat de Comunicació Blanquerna / URL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El divendres 20 de setembre, a partir de les 10h, el Grup de Recerca en Comunicació, Opinió Pública i Memòria Històrica (GRECOM) de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, organitza el simposi “La memòria col·lectiva als mitjans”.

 Els temes a tractar van des de la recerca historiogràfica aplicada a la novel·la, fins al documental com a eina de reparació per a les víctimes, passant pel periodisme, entès com la història del present.

 El professor Ferran Sáez obrirà el debat, presentant la ponència de Jordi Casassas, catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona. Tot seguit hi haurà una taula rodona amb la participació dels professors i periodistes Enric CalpenaEduardo Martín de PozueloAgustí Pons i David Serrano, amb la moderació de la professora Rosa-Àuria Munté.

 I de la premsa, el debat passarà a l’audiovisual amb Dolors GenovèsEnric CanalsMontserrat ArmengouRicard Belis i Francesc Canosa. Aquesta taula rodona serà presentada per Elena Yeste.

 El simposi acabarà amb una ponència de Francesc-Marc Álvaro sobre el periodisme i la construcció de la memòria col·lectiva. Marçal Sintes serà el moderador.

 L’acte és obert a tothom i es celebrarà a l’Auditori de la Facultat (c/ Valldonzella 12. Barcelona).♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere