Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UOLS i l’UdA ofereixen conjuntament un Postgrau en Direcció Financera i Control de Gestió

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

 Fins al 21 d´Octubre de 2013 està obert el període d’inscripció i matrícula per al Postgrau en Direcció Financera i Control de Gestió, organitzat conjuntament per la Universitat Oberta La Salle (UOLS) i la Universitat d’Andorra (UdA). L’objectiu principal és que els participants siguin capaços d’analitzar els estats financers, dissenyar la política financera de l’empresa i dissenyar un sistema de costos i pressupostos que s’adaptin a les necessitats de l’organització. El postgrau interuniversitari proporcionarà els coneixements necessaris per a desenvolupar amb èxit les tasques pròpies del responsable de gestió financera.

 La modalitat d’ensenyament és virtual, amb la utilització dels campus virtuals d’ambdós centres d’ensenyament superior. El programa es desenvolupa de l’octubre del 2013 al gener del 2015. La inscripció es pot realitzar en línia a través de la pàgina web de qualsevol de les dues universitats.

 

Signat un conveni de col·laboració

 Aquest Setembre (16/09/2013) la UOLS i l’UdA han procedit a la signatura del conveni de col·laboració entre ambdues institucions, a més d’una addenda específica per a l’organització del postgrau en direcció financera i control de gestió. L’acord estableix un marc de col·laboració entre ambdues institucions que permetrà desenvolupar ofertes d’estudis superiors que puguin aprofitar sinergies en l’àmbit universitari i en el desenvolupament de llur presència al país, de manera que cada universitat pugui aportar elements de la seva singularitat, tant en l’àmbit nacional com internacional.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere