Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Workshop internacional en e-recerca i e-supervisió per a estudiants de doctorat / ACUP / UOC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 e9c46545-3497-46f2-be91-4b5a93c687d4_b

Data: Octubre 31, 2013 (9:00-18:00 h)

 Des de 2011 l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i l’Associació Internacional d’Universitats (IAU) uneixen esforços en l’àrea de l’educació doctoral, que reuneix dos projectes: Projecte IAU sobre enfocaments innovadors per a l’Educació de Doctorat a l’Àfrica i l’African-Spanish Higher Education Management Platform dirigida per l’ACUP. Un dels principals resultats d’aquesta col·laboració és el desenvolupament de la plataforma IDEA, basada en enfocaments innovadors per a la formació doctoral.

 Aquests projectes estan dirigits a identificar la supervisió d’estudiants de doctorat i de la qualitat, l’impacte i la visibilitat de la recerca com dos reptes principals en institucions d’educació superior de l’Àfrica. En el projecte PLE-PhD, iniciat recentment i finançat a través del programa IAU LEADHER, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat de Kenyatta (KU) i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) estan estudiant com les tecnologies digitals i, més concretament, la web 2.0, poden respondre a aquests dos reptes principals.

 Per tal de presentar i debatre els resultats del projecte, crear una comunitat i xarxa d’experts, així com compartir experiències i pràctiques i explorar noves vies de cooperació, la UOC, KU, ACUP i la IAU coorganitzen aquest workshop d’un dia sobre l’e-recerca i l’e-supervisió.

 El seminari es proposa:

-Presentar i discutir l’estat de l’e-recerca i l’e-supervisió enteses com e(nhanced) research, el continu procés d’investigació obert a través d’eines de la web 2.0

-Analitzar l’ús d’Entorns Personals d’Aprenentatge per a Estudiants de Doctorat (PLEDS) com els nous models d’e-supervisió

-Compartir experiències concretes d’e-recerca i e-supervisió

-Debatre reptes i les possibles solucions d’e-supervisió i e-recerca♦

 

Data: Octubre 31, 2013 (9:00-18:00 h)

Lloc: UOC, Barcelona

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere