Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Vic estrena nova web

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

interficie web UVic

Presentació institucional per part de la Universitat de Vic de la seva nova Web:

 “… La Universitat de Vic acaba d’estrenar nova web amb una imatge totalment renovada, innovadora, lleugera, accessible i visual. El disseny, encarregat a Eumogràfic, és totalment diferent dels webs de la resta d’universitats catalanes, que sovint estan sobrecarregats de contingut. A diferència de l’anterior, el nou web tindrà tota la informació en un primer nivell, i només passejant el ratolí per la pantalla principal, es podrà accedir a tots els continguts de manera fàcil i senzilla. Un dels fets importants del nou disseny, és la seva integració, a tots nivells, a les xarxes socials. 

 La nova pàgina principal és molt visual i amb el contingut estricte i necessari. S’ha fet una aposta important per la imatge de gran format i el contingut audiovisual, que permeti transmetre els valors de la Universitat de Vic i l’ambient universitari. En aquest sentit, s’obre a la comunitat universitària la possibilitat de proposar fotos per a la pantalla principal, que retratin la Universitat o transmetin els valors universitaris de la UVic des d’un punt de vista més real i personal.

 Desapareixen els banners publicitaris, als quals s’accedirà des de l’apartat “Destacats”.

 El nou web serà viu i permetrà  la renovació i actualització constant de continguts. No hi haurà una única forma de navegar, ja que es podrà arribar a tots els espais segons si s’accedeix des del perfil d’usuari o per contingut.

 Amb el nou web s’ha fet una gran aposta per l’apartat internacional i s’ha estrenat un nou apartat dirigit als centres de secundària anomenat Programa Secundària i que aglutina diferents activitats, concursos i premis dirigits als alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior. Les activitats són en diversos formats (tallers, visites, jornades, etc.) L’objectiu del programa és que els alumnes consolidin matèries i conceptes a través de diversos entorns i puguin treballar les matèries que s’imparteixen a secundària des d’altres punts de vista.

 El canvi del web es troba en una la primera fase que inclou l’estructura de la pantalla principal i el disseny. El procés de construcció del nou web a tots els nivells només acaba de començar. Per això, durant aquest curs es faran reunions específiques amb tots els centres i serveis de la UVic per replantejar, si cal, l’apartat que els pertoca, ja que cada servei o centre serà el responsable de gestionar i editar els seus continguts …”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere