Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Migracions, arts i cultura” centren un nou Cicle de Seminaris sobre Migracions / UAB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

El 12è Cicle Anual de Seminaris sobre Migracions del Grup de Recerca sobre Migracions torna un any més a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en aquesta ocasió dedicat a explorar les relacions entre els moviments migratoris, les arts i la cultura. Des del proper 26 de setembre fins al 8 de maig del 2014 es duran a terme set conferències, que seran impartides a la Facultat de Filosofia i Lletres per investigadors de diverses institucions i universitats.

 

El programa de conferències previstes és el següent:

26 de setembre, 10:30 h: Marco Martiniello, Université de Liège (Bèlgica): “Popular Arts, Ethnicity and Migration”.

26 de novembre, 11:30: Imma Boj, MHIC,St. Adrià de Besòs (Barcelona): “Experiències i activitats del Museu d’Història de la Immigració a Catalunya (MHIC)”.

17 de desembre, 11:30: Maja Zovko, University of Zadar (Croàcia): “El exotismo, el folklore y las tradiciones en la literatura actual sobre la inmigración”.

18 de febrer, 11:30 h: Parvati Nair, United Nations University Institute on Globalization, Culture and Mobility (UNU-GCM): “Still Photography and Moving Images: Perceiving Migration through Photo-documentary”.

6 de març, 11:30h: Judit Carrera, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB): “La dimensió cultural de la globalització. Migracions i diversitat cultural al CCCB”.

10 d’abril, 11:30h: Gaëlle Patin Laloy, Casa Àsia (Barcelona): “Migración y diversidad: el encuentro intercultural a través de las artes”.

8 de maig, 11:30h: Xavier Torrens, Universitat de Barcelona i Fundació Baruch Spinoza (Barcelona): “Diàspora, diversitat i creativitat. La migració en el novè art i la memòria història de la cultura”.

 Totes les sessions que formen part del Cicle de Seminaris sobre Migracions són gratuïtes i obertes al públic. L’aforament, però, serà limitat i els seients s’assignaran per estricte ordre d’arribada. El Grup de Recerca sobre Migracions investiga i treballa en l’àmbit de la migració i l’assentament des d’una perspectiva interdisciplinària.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere