Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Curs “Fotografia de la Natura” amb el CRBA / UB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El Centre de Recursos de Biodiversitat Animal (CRBA), de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, organitza una nova edició del curs “Fotografia de la Natura (I): Iniciació i Tècniques”. El curs s’adreça a qualsevol persona interessada en la fotografia de la natura i no cal tenir coneixements bàsics de fotografia per accedir-hi. El termini de preinscripció acaba el divendres 11 d’octubre i el procés es pot gestionar en línia des del web del CRBA.

 Les classes, que impartirà el fotògraf Francesc Muntada, seran de caràcter teòric i pràctic. La finalitat del curs és establir les bases per comprendre els processos i els materials que intervenen en la fotografia de la natura, amb un interès especial en la captació de la llum, l’equip tècnic, els objectius, el procés fotogràfic, la composició, el revelatge, l’edició i l’arxivament, entre altes aspectes.

 El CRBA, que es troba a la planta baixa de l’edifici Ramon Margalef de la Facultat de Biologia, adscrita al campus d’excel·lència BKC, està dirigit pel professor Antoni Serra, del Departament de Biologia Animal. El centre disposa d’una sala amb espais per a exposicions temporals i permanents, un laboratori per manipular i preparar exemplars zoològics i per consultar col·leccions, un despatx d’administració i un local annex que serveix de magatzem.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere