Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El professor d’ESADE Wim Vanhaverbeke, distingit entre els 50 millors autors sobre innovació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El guardó, concedit per la International Association for Management of Technology, el reconeix com un dels millors investigadors del món en innovació i tecnología

 El Dr. Wim Vanhaverbeke, professor visitant d’ESADE i expert en innovació oberta, ha estat distingit com un dels 50 millors autors del món en gestió de la tecnologia i la innovació.

Aquest guardó internacional, atorgat per la International “Association for Management of Technology” (IAMOT), reconeix la seva excel·lència investigadora i les seves contribucions actuals en els camps de la innovació i la tecnologia.

 “Aquest reconeixement no hauria estat possible sense l’entrega i la col·laboració dels meus coautors. Demostra que és essencial traspassar els límits de la universitat en les col·laboracions acadèmiques”, assenyala el Dr. Vanhaverbeke.

 El premi atorgat per IAMOT s’ha basat en una anàlisi quantitativa de la recerca publicada als principals journals acadèmics entre 2008 i 2012.

 La recerca del Dr. Vanhaverbeke se centra en la innovació oberta en les pimes, els ecosistemes d’innovació i la implementació de pràctiques d’innovació oberta. És autor de diversos llibres sobre innovació i els resultats de la seva recerca s’han publicat en nombrosos journals internacionals de renom.

 El paper del Dr. Vanhaverbeke sobre la innovació oberta a les pimes, publicat a “Technovation” l’any 2009, ha estat l’article d’aquest journal que ha registrat més baixades enguany.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere