Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Anna Veiga inaugurarà el curs de l’Escola de Doctorat de Universitat de Girona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El dijous 3 d’octubre tindrà lloc l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2013-2014 de l’Escola de Doctorat. Anna Veiga pronunciarà la conferència inaugural titulada “Recerca en cèl·lules mare pluripotents”.

 La Dra. Anna Veiga Lluch pronunciarà la conferència inaugural titulada Recerca en cèl·lules mare pluripotents. Veiga és directora científica del Servei de Medicina de la Reproducció a l’Institut Universitari Quirón-Dexeus, directora del Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona, professora associada del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra, Ex-Presidenta de la European Society for Human Reproduction and Embryology. membre Honorífic de d’Institut Medicofarmacèutic de Catalunya (2013), guardonada amb la Creu de Sant Jordi 2004, la Medalla Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic (2005), el Premi Nacional de Pensament i Cultura Científica 2006, la Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari (2012), i la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya 2013.

 Durant l’acte es farà entrega dels diplomes acreditatius als nous doctors de la Universitat de Girona curs 2012-13 i dels premis a la qualitat docent de la Universitat de Girona 2012-13.

L’acte tindrà lloc a la Sala de Graus de l’Edifici de Sant Domènec de la Universitat de Girona el dia 3 d’octubre de 2013, a les 12 del migdia.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere