Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El futur de la publicitat digital / Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El futur de la publicitat digital, tema inaugural de la desena edició del màster iMBA d’Economia de la Universitat de València

Una conferència titulada ‘The future of digital advertising’, a càrrec de Daniel Quiles, Account Strategist de Google, ha inaugurat la 10ena edició del International Master in Business Administration (iMBA), un màster oficial de doble titulació internacional que s’imparteix a la Facultat d’Economia de la Universitat de València

 Daniel Quiles és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la Universitat de València i actualment treballa a les oficines de Google a Dublín (Irlanda).

 En un món caracteritzat pel canvi continu i la presència intensiva de les tecnologies de la informació, definit com “de quatre pantalles” (televisió, ordinador personal, tablet i smartphone),  on el 40% de la població mundial es troba ja connectada permanentment a Internet, el futur de la publicitat en l’àmbit digital ha estat sotmès a debat i reflexió en el marc de les jornades de benvinguda i inici del curs de la desena edició del màster iMBA.

 Segons Quiles, l’any 2020 el 70% de la població es trobarà connectada a Internet, que comptarà amb més de sis bilions d’usuaris a escala global.

 Els reptes per a les organitzacions en aquest context global i interconnectat es troba, entre d’altres aspectes, en prendre les millors decisions, per a la qual cosa requereixen de majors volums de dades, prendre-les ràpidament i ser capaces d’arribar als seus públics en el moment adequat, assolint tot plegat majors nivells d’eficiència en la gestió.

 Així, la publicitat digital s’enfronta al repte de ser rellevant, tenir repercussió i proporcionar el major rendiment sobre la inversió realitzada en el pressupost de mitjans publicitaris, un concepte denominat ROI.

 El Search Engine Marketing (SEM) i el Search Engine Optimization (SEO), dues tècniques adreçades a l’ús del màrqueting i a l’optimització en els motors de cerca a internet han estat dos dels conceptes presentats per Quiles.

 A més de respondre a les preguntes dels estudiants, procedents de diferents llocs del món, Daniel Quiles ha contat la seua trajectòria com a estudiant a la Facultat d’Economia a la Universitat de València, al seua experiència com a estudiant Erasmus a Alemanya i la seua participació en projectes empresarials vinculats al comerç electrònic i als vehicles elèctrics, tots ells desenvolupats al Parc Científic de la Universitat de València que li obriren les portes a incorporar-se a la multinacional Google, on actualment treballa a les seues oficines centrals d’Irlanda.

 A més d’aquesta conferència, els estudiants del màster han participat en diferents seminaris i visites que, entre els dies 30 de setembre i 1 d’octubre els aproparan la realitat del Campus de Tarongers i de la Universitat de València.

 La vesprada del dimarts dia 1 visitaran l’històric edifici del carrer de La Nau, on seran rebuts per la vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació, Olga Gil.

 El International Master in Business Administration (iMBA) és un màster oficial de doble titulació internacional que s’imparteix en anglés a la Facultat d’Economia.

 El màster permet, al llarg d’un curs acadèmic, rebre una titulació de màster en direcció d’empreses (MBA) cursada en una de les universitats de l’extensa xarxa que imparteix aquest títol, i un màster d’especialització que es cursa en cadascuna de les universitats participants en la International Business School Alliance (IBSA).

 Així, els estudiants que volen obtenir el seu postgrau en International Marketing cursen la seua especialització a València, mentre que les especialitats en International Logistics and Supply Chain Management, Transitional Economies & Emerging Markets, International Finance and Investments, Human Resource Management, Islamic International Finance i International Business Development & Consulting es cursen a la Bremen University of Applied Sciences (Alemanya), l’Institute of Business Studies (Rúsia), la University of North Carolina (Estats Units d’Amèrica), la University of Hertfordshire (Regne Unit), la Universiti Tun Abdul Razak (Malàsia) i a Advancia-Negocia (França), respectivament.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere