Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Dos doctorands de la UPF, guanyadors del segon premi de la “Society for Neuroscience” nord-americana al millor vídeo sobre neurociència

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Video Contest Logo

Dos estudiants de doctorat de la UPF, guanyadors del segon premi de la “Society for Neuroscience” nord-americana al millor vídeo

 Xavier Viñals i África Flores, dos doctorands de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) han guanyat amb el vídeo  “Sketch of Memory”, el segon premi de la “Society for Neuroscience” nord-americana al millor vídeo sobre algun  concepte de la neurociència, que s’havia de presentar de manera educativa i entretinguda. Aquest segon premi l’han compartit amb un altre projecte.

 Aquest concurs té una segona part que és el “Premi del Públic”, que via on line es pot votar un dels 10 vídeos finalistes.

 La votació acabarà el dia 16 d’octubre i es pots fer a traves del següent link … CLICAR AQUÍ.♦

—————

 Vídeo dels doctorands de la Universitat Pompeu Fabra : Xavier Viñals i África Flores. Títol:  “Sketch of a Memory”. Segon premi.

 

Vídeo “Congenital Anosmia” de Travis Grenier,  estudiant de cinematografia a la Full Sail University . Primer premi.

 

 

Vídeo “Population Coding: Mind Reading and More!” de Vania Cao, que acaba d’acabar el seu doctorat a la  Brown University . També segon premi.

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere