Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UVic pren el relleu de la URV per organitzar els Campionats de Catalunya Universitaris del curs 2013-14

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 131002_-cloenda-campio-cat-univ-4-2

 Aquest dimecres va tenir lloc la cloenda institucional dels Campionats de Catalunya Universitaris 2012-2013 organitzats per la Universitat Rovira i Virgili. Durant l’acte, la vicerectora d’Estudiants i Comunitat Universitària de la URV, Maria Bargalló, va traspassar simbòlicament l’organització dels campionats al vicerector Pere Quer de la Universitat de Vic, que agafa el relleu d’organitzar els Campionats del curs 2013-14.

 L’acte va comptar amb la presència del secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, i els esportistes més destacats de les universitats catalanes.

 L’Esport Català Universitari (ECU), és l’ens que agrupa totes les universitats catalanes i coordina els Campionats de Catalunya Universitaris (CCU). Implica el treball de tots els serveis d’Esports als quals, per torns anuals, els correspon l’organització i coordinació dels CCU.

 L’edició organitzada per la Universitat Rovira i Virgili ha estat la 36ª dels Campionats en el format actual. S’han celebrat 14 campionats en esports d’equip i 16 en esports individuals.

 Els campionats en esports d’equip han comptat amb la participació de 2.160 esportistes (1.347 nois i 813 noies) en 106 equips. El nombre de partits jugats en diferents disciplines ha estat de 240. Els 16 campionats en esports individuals han comptat amb 511 esportistes (143 noies/ 368 nois).

 Els millors esportistes de Catalunya han estat Èric Forné (basquetbol) i Berta Gasol (futbol 7, futbol sala, cros i 10 km.). El medaller l’ha liderat la Universitat de Barcelona, seguida de la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Politècnica de Catalunya.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere