Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Obertes les inscripcions a la I Cursa Solidària de la URV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

WEB_pag_51149_1

Des de l’1 d’octubre al 15 de novembre es poden fer les inscripcions a la I Cursa Solidària de la URV, oberta a tothom, que es farà el diumenge 17 de novembre al port de Tarragona. La recaptació recollida es destinarà a projectes d’innovació en acció social dins l’àmbit local.

 En l’acte de presentació als mitjans de comunicació de la Cursa (01/10/2013), el guanyador del concurs de disseny de la imatge i la identitat visual de l’esdeveniment, l’estudiant d’Arquitectura Dani Marcelo, ha rebut un premi per valor de 100 €, patrocinat per Running Solutions. La imatge dissenyada porta el lema “Charity Race”.

 El fet d’organitzat la Cursa constitueix una iniciativa esportiva, lúdica i solidària, que vol ser estable i repetir-se en el futur. Està oberta a tothom qui vulgui participar, sigui o no de la comunitat universitària. El recorregut previst és de 10 quilòmetres i comença a les 10,30 h, amb punt de partida i arribada al Moll de Costa de Tarragona. El circuit recorrerà el Port de Tarragona, des del Moll de Costa al Far de la Banya, i el Passeig Marítim.

 El recorregut és flexible. Els participants poden córrer la cursa individualment, en parelles (5 km cadascú) o en grups de 4 corredors (2,5 km cadascú). Aquestes tres opcions permeten donar cabuda a tot tipus de participants i obrir la cursa al màxim nombre de persones possible, siguin fills, familiars i amics. Cada participant rebrà com a obsequi una samarreta tècnica (esportiva). En acabar la cursa, hi haurà espectacle musical per als participants.

 Els fons recollits per la URV es destinaran a projectes d’innovació en acció social dins de l’àmbit local.

 L’organització ha previst el Dorsal Zero, per a aquelles persones, institucions o empreses que vulguin contribuir amb la missió solidària d’aquesta iniciativa tot fent una aportació econòmica, que dóna dret a desgravació fiscal. S’ha obert el compte 2013 3074 68 210570013 de Catalunya Caixa.

 Aquesta activitat està organitzada pel Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària i Esports URV, amb el suport tècnic de l’empresa de gestió d’esdeveniments esportius Running Solutions.

 El període d’inscripció comença l’1 d’octubre i finalitzarà el 15 de novembre a les 20 h, o fins arribar a les 1.000 persones inscrites. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere