Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Sisenes Jornades Universitàries: “La investigació com a procés de formació” / UVic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El proper 23 d’octubre, tindran lloc les Sisenes Jornades Universitàries: La investigació com a procés de formació, organitzades pel Grup de Recerca Educativa (GREUV) i la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic.

 El tema principal d’aquesta edició de les Jornades Universitàries serà La recerca com a motor de canvi i innovació. Amb aquesta proposta temàtica volem obrir un espai per al debat i la reflexió al voltant del paper que pot tenir la investigació per impulsar processos d’innovació i transformació social.

 Les Jornades Universitàries s’adrecen a estudiants de Mestre, Pedagogia, Psicologia, Educació Social, Llengües Aplicades i Comunicació Intercultural, Traducció i Interpretació, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i altres estudis de Grau, Màster i Doctorat relacionats amb l’àmbit educatiu o les ciències socials i humanes de qualsevol universitat. La seva finalitat és incentivar i donar visibilitat a processos d’investigació formativa, propiciant un punt de trobada d’estudiants, investigadors i docents en formació per compartir experiències en l’àmbit de la recerca.

 Des de la Unitat de Divulgació Científica informen que ja està obert el període d’inscripció per aquestes jornades. Les inscripcions s’han de fer via online i restaran obertes fins el 16 d’octubre. (Link al final d’aquest text).

 Aquestes jornades compten amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials de la UVic.♦

 Per fer les inscripcions …….. CLICAR AQUÍ

 Pel programa…….. CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere