Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’ICO es converteix en Institut Universitari de la UIC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i l’Institut Català d’Oncologia (ICO) han signat un conveni de col·laboració pel qual l’ICO es converteix en Institut Universitari de la UIC.

 L’objectiu del conveni és promoure la màxima utilització dels recursos sanitaris, humans i materials de l’ICO per a la docència universitària, i afavorir, d’aquesta manera, la millora contínua de la qualitat.

 En concret, la col·laboració es materialitza en la formació clínica i sanitària dels alumnes de Medicina i Infermeria de qualsevol cicle.

 Així mateix, ambdues institucions treballaran per fomentar la formació contínua dels professionals de la salut i la recerca en ciències de la salut, i potenciar projectes que vagin encaminats, especialment, cap a l’àmbit de l’oncologia.

 En la signatura del conveni, hi han estat presents la Dra. Candela Calle, directora general de l’ICO, i el rector de la UIC, el Dr. Pere Alavedra.♦

 

Sobre l’ICO

 L’Institut Català d’Oncologia és un centre públic i monogràfic sobre el càncer. S’ocupa de la malaltia de manera integral ja que aplega, dins de la mateixa organització, la prevenció, l’assistència, la formació especialitzada i la recerca. Disposa de tres centres, a L’Hospitalet de Llobregat, Girona i Badalona, i té establerta una xarxa de col·laboració amb 18 hospitals comarcals. Això el converteix en el centre oncològic de referència per al 45 % de la població adulta de Catalunya.

Sobre la UIC

 La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) va néixer l’any 1997 amb l’objectiu d’oferir una formació integral de qualitat i promoure la recerca per posar-la al servei de la societat.

 Lligada al món empresarial i amb un marcat caràcter internacional, imparteix 14 graus i més d’un centenar de postgraus en els seus dos campus, situats a Barcelona i Sant Cugat del Vallès. A la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, ubicada al Campus Sant Cugat, s’imparteixen els graus en Medicina, Infermeria i Fisioteràpia. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere