Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UVic inicia les obres de creació del nou edifici de CAFE a la zona esportiva de la ciutat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat de Vic ha iniciat les obres de creació del nou edifici de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) a la zona esportiva del municipi. Aquest dilluns s’ha col·locat la primera pedra de l’edifici amb el suport institucional i la presència del secretari general d’Esports, Ivan Tibau.

 Es tracta d’una infraestructura de nova construcció al costat de les pistes d’atletisme, on s’ubicaran espais docents i laboratoris per a ús d’aquest grau.

 Aquest nou edifici disposarà d’una superfície construïda de 472,05 m2, que es posarà en marxa el pròxim 15 de gener de 2014. El finançament corre a càrrec de la Universitat de Vic, a qui l’Ajuntament de Vic ha cedit els terrenys.

 El seu programa funcional constarà bàsicament dels següents espais:

– Una entrada principal, amb zona de recepció, magatzem i zona d’espera.
– Dues aules docents, comunicades entre si per envans mòbils, per tal que pugin convertir-se fàcilment en una gran aula si es considera adient.
– Un espai de treball per al professorat.
– Una zona de tutoria o espai de treball en grup, que s’incorpora en l’espai de distribució general.
– Consultori i laboratori de l’esforç: configurat per una consulta (amb una taula de treball i llitera per a exploracions), espai d’arxiu i un espai diàfan equipat amb aparells per a les proves d’esforç.
– Serveis (lavabos i vestuaris).
– Escala i previsió per a un ascensor.

 Aquesta nova i moderna instal·lació, dissenyada pels arquitectes Joan Forgas i Dolors Ylla-Català, substituirà la cargola que hi havia instal·lada de forma provisional al costat del pavelló Municipal i que feia d’aula docent de suport. El nou edifici permetrà també acollir els espais de laboratori de l’esforç i de biomecànica, que es trobaven situats en diferents edificis de la ciutat.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere