Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’UJI i la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària promouran el coneixement i la investigació de l’àrea de la medicina de família

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el president de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària (SVMFIC), Álvaro Bonet, han signat un acord marc de col·laboració per a promoure la difusió del coneixement de la medicina de família entre l’alumnat i professionals de l’Àrea de Ciències de la Salut.

 Aquest conveni permetrà que ambdues entitats cooperen en la realització d’activitats formatives i projectes d’investigació en aquesta àrea, a més d’intercanviar experiències de medicina de família en congressos, cursos, jornades i altres accions docents i d’investigació. «Per a l’UJI és realment interessant i fructífer treballar conjuntament amb una societat com la SVMFIC, que té al voltant de 1.500 associats i està molt vinculada a l’atenció primària, i de segur ens sabrà transmetre les necessitats de formació no sols dels futurs metges, sinó també dels actuals professionals», ha assenyalat el rector de l’UJI, Vicent Climent.

 Per la seua part, el president de la SVMFIC, Álvaro Bonet, ha mostrat la seua satisfacció per poder col·laborar amb la Universitat. «La SVMFIC sempre ha pensat en la Universitat com un espai que és el punt de partida dels futurs metges de família. Crec que aquest conveni ens permet poder portar endavant nombroses activitats», ha afegit.

 La SVMFIC és una associació científica i professional de metges especialistes en Medicina Familiar i Comunitària de l’àmbit de la Comunitat Valenciana que té com a objectiu el foment, desenvolupament i promoció de la medicina familiar i comunitària i de l’atenció primària, així com el desenvolupament professional dels seus membres i dels professionals que treballen en el primer nivell de la salut.

 L’acte ha comptat amb l’assistència de Manuel Batalla i Victoria Gosalbes, membres de SVMFIC; del catedràtic de Fisiologia i director de la Unitat Predepartamental de Medicina de l’UJI, Juan Vicente Sánchez, i de la professora de l’UJI i membre de la SVMFIC, M. José Monedero.♦

 

Fotografia: © Diego Climent

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere