Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’UJI i l’Institut Paulo Freire consoliden la seua col•laboració en l’àmbit de l’educació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el president i membre del Consell Gestor de l’Institut Paulo Freire Espanya, José Antonio Aparicio, han signat un conveni marc amb què es consolida la col·laboració que mantenen ambdues institucions. Aquest conveni permetrà continuar amb l’intercanvi d’experiències i personal en els camps de l’educació, la formació, la investigació i la cultura.

 L’objectiu del conveni és la realització d’activitats formatives, d’investigació i producció de coneixement en el marc de l’educació permanent, la qüestió de gènere, la democràcia i la participació ciutadana. «Ens agrada treballar amb altres institucions per a compartir i crear coneixement de manera conjunta i posar-la a l’abast de la societat. Amb l’UJI concretament, hem d’aprofundir conjuntament les línies de treball en aquests tres eixos», ha assenyalat el president de l’Institut Paulo Freire, José Antonio Aparicio.

 Per la seua part, el rector de l’UJI, Vicent Climent, ha agraït a l’Institut Paulo Freire la possibilitat de signar aquest conveni amb què «es canalitzarà la col·laboració que es venia fent» i s’ha mostrat satisfet «perquè en aquests temps que corren, en què s’ha demostrat que l’educació és fonamental per a un país, és important per a la Universitat col·laborar amb una institució que analitza críticament com és i com ha ser l’educació per a poder millorar la nostra tasca i transmetre-la a la societat a què servim».

 A la signatura del conveni també han assistit Paqui Borox, membre de l’Institut Paulo Freire, i Consol Aguilar, catedràtica del Departament d’Educació de l’UJI.♦

 

Fotografía: ©Damián Llorens

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere