Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presentació del nou Codi d’ètica de les infermeres i infermers de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, que agrupa els quatre col·legis professionals, presenta el proper 16 d’octubre el nou Codi d’Ètica de les infermeres i infermers de Catalunya. La sessió tindrà lloc a les 17.30 hores a l’auditori de CosmoCaixa de Barcelona (Isaac Newton, 26). 

 Aquest document, que des de març de 2011 s’ha treballat en el marc del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, suposa una garantia de protecció professional i un marc de referència per a la presa de decisions de la infermera en la pràctica quotidiana.

 Durant l’acte de presentació, la coordinadora del projecte, Maria Gasull, explicarà les principals aportacions del nou Codi d’Ètica. Aquest document s’ha elaborat a partir d’un ampli procés de participació, en el qual s’ha tingut en compte l’opinió d’infermeres expertes i professionals no infermers, i també d’infermeres que van participar en una enquesta inicial sobre els aspectes ètics que més els preocupaven en el seu dia a dia professional, com també les esmenes presentades.

 Per tal de reflexionar sobre l’impacte que l’ètica té en l’àmbit de la salut, el professor d’Ètica al Departament de Filosofia de la Universitat de Barcelona, Àngel Puyol, pronunciarà la conferència “La responsabilitat per la salut i la justícia social”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere