Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Blanquerna-URL participa en un projecte educatiu europeu per reduir les desigualtats entre els infants

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

logotoddler

El projecte Toddler – “Towards Opportunities for Disadavantaged and Diverse Learners on the Early-childhood Road”- focalitza la seva tasca en l’etapa de 0-3 anys amb l’objectiu d’enfortir la formació inicial dels mestres amb el disseny de material didàctic que pugui donar respostes a les desigualtats.

 

 La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL), a través de les professores Carme Flores (coordinadora), Àngels Geis i Cristina Corcoll, ha participat en el Projecte Toddler: una mirada europea als 0-3 anys. Aquest projecte, impulsat per la Comissió Europea l’any 2010, se centra en l’anàlisi de les desigualtats socials i culturals que es donen entre els països membres per trobar maneres per reduir-les.

 En aquest context, el projecte Toddler –“Towards Opportunities for Disadavantaged and Diverse Learners on the Early-childhood Road” ha focalitzat la seva tasca en l’etapa de 0-3 anys amb l’objectiu d’enfortir la formació inicial dels mestres perquè puguin donar millor resposta a la diversitat i la desigualtat entre els infants. En aquest sentit, el projecte s’ha desenvolupat al voltant de tres eixos. El primer, conèixer la legislació vigent en relació a l’etapa 0-3; el segon, conèixer i compartir les tradicions dels països que han participat en el projecte en relació al benestar de l’infant, el desenvolupament primerenc del llenguatge, i la participació de la família en l’educació.

 El projecte s’ha desenvolupat al llarg de tres anys i finalitza amb una conferència, la Toddler Conference, que se celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre a l’Artevelde University College (Bèlgica), on es presentaran els materials didàctics que s’han dissenyat i que es recullen a la web de Toddler. En aquest congrés hi participaran les professores de la Facultat que han format part de l’equip de treball.

 Les altres universitats que també han participat en aquest projecte són: la University of Stavanger (Noruega); la University College South (Dinamarca); la West University of Timisoara (Romania); la University College Arteveldehogeschool (Bèlgica); la Kingston University (Regne Unit); la University of Education (Schwäbisch Gmünd, Alemanya); l’Instituto Politécnico de Santarem (Portugal); i l’Haute Ecole Libre Mosane (Bèlgica).

 

Web de Toddler … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere