Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Universitat de Girona Oncotrail”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El tres equips de la Universitat de Girona aconsegueixen superar el repte i finalitzen l’Oncotrail, la cursa de muntanya de 100 quilometres de recorregut i 4.000 metres de desnivell positiu, que s’ha dut a terme per recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

 Els diferents equips que han participat a l’Oncotrail han aconseguit un volum de donacions per valor de 57.850,41€. L’Oncotrail és una cursa per equips que s’ha dut a terme els dies 12 i 13 d’octubre de 2013, amb sortida i arribada a Palafrugell. La cursa l’organitzava la Fundació Oncolliga Girona amb l’objectiu de recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. Es tracta d’una proposta benèfica i tots els diners que ha recollit es destinaran a la lluita contra el càncer.

 La UdG hi ha participat amb tres equips, que han superat el repte i han demostrat, amb la seva participació, la voluntat de la Universitat de ser present en una jornada que combinava l’esport amb la solidaritat. Per equips, l’equip UdG solidària 1 va quedar 4t, UdG solidària 2 va quedar 16è i UdG solidària 3 va quedar 25è.♦

p1 b4a44f1a-8bfc-461a-a909-a78d3cf1ce35_b

p2 oncotrail web2

p3 equips oncotrail

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere