Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada EDO-UdL sobre Gestió del Coneixement a les Organitzacions i Formació.

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

Jornada: gestió del coneixement a les organitzacions i formació. Les comunitats de pràctiques.

Dissabte 19 d’octubre de 2013 de 9.00h a 14.00h.

Aula 3.01 de l’Edifici Polivalent del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida.

 La gestió del coneixement ha esdevingut al segle XXI un element fonamental per a les organitzacions, fet que no ha de passar desapercebut a gestors i responsables de les organitzacions educatives.

 L’Equip de desenvolupament organitzacional (EDO) de la Universitat de Lleida (UdL) organitza aquesta jornada per mostrar bones pràctiques en la gestió del coneixement i l’aprenentatge a les organitzacions.

 La jornada va adreçada a gestors d’organitzacions educatives, mestres d’escola, professorat universitari, estudiantat i altres persones interessades.♦

 
PROGRAMA

9.30h. Presentació de la Jornada:

Maria-Pau Cornadó Teixidó. Degana de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida. I Òscar Flores i Alarcia. Professor del Departament de Pedagogia i Psicologia de la Universitat de Lleida. Membre de l’equip de recerca EDO-UdL.

10h. Conferència:

“La creación y gestión del conocimiento colectivo”  per Joaquin Gairín Sallán.  Catedràtic d’universitat del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Coordinador del grup d’investigació consolidat Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO)

11.30h. Taula rodona:

 “Crear i mantenir entorns col·laboratius en l’Administració Pública: les 10 claus d’èxit”. Jesús Martínez Marín. Responsable de Formació Directiva i Nous Programes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

 “EndoblocLleida”, l’aplicació pràctica de les Comunitats Virtuals de Pràctica Clínica en la sanitat dels segle XXI. Antonieta Vidal Tolosa. Metgessa de família de l’ABS Almenar-Alfarràs de l’àmbit Lleida. Administradora de la Comunitat de Pràctica Clínica EndoBloc Lleida.

 Moderador : David Rodríguez Gómez. Professor del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Membre de l’equip de recerca EDO-UAB.

13.30h. Cloenda

Isabel del Arco Bravo. Professora titular del Departament de Pedagogia i Psicologia de la Universitat de Lleida. Coordinadora de l’equip de recerca EDO-UdL

 ———————

 Que és EDO-UdL?

 L’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat de Lleida (EDO-UdL) inicia la seva trajectòria com a grup de recerca l’any 2009, integrant-se com a part del grup de recerca EDO de la Universitat Autònoma de Barcelona, grup amb reconeixement oficial com a equip consolidat i finançat per la Generalitat de Catalunya segons Resolució de 3 de juliol de 2009 (SGR-DGR).

 L’EDO-UdL es constitueix com un espai de reflexió, investigació, formació i servei en l’àmbit de l’educació. En l’àmbit de la UdL forma part del centre de recerca CEJEM (Centre d’Estudis Jurídics i de Mediació) de la Universitat de Lleida. EDO-UdL centra la seva activitat principalment en les qüestions relacionades amb la formació graduada i postgraduada universitària i la seva gestió.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere