Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Jaume I i l’Hospital Provincial intercanviaran fons documentals per a afavorir la recerca i formació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat Jaume I i l’Hospital Provincial de Castelló han signat un conveni de col·laboració per a afavorir l’intercanvi de fons documentals d’interès científic, cultural i acadèmic entre ambdues institucions i impulsar la recerca, especialització i formació. Així ho han manifestat durant la signatura del conveni el rector de l’UJI, Vicent Climent, i el vicepresident del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, Javier Moliner.

 El citat conveni propiciarà la integració dels fons documentals de l’Hospital en la xarxa de la Universitat, així com l’accés de personal del centre sanitari a llibres, publicacions periòdiques i recursos electrònics de caràcter científic de l’UJI.

 Aquesta col·laboració resultarà de gran utilitat als estudiants de Ciències de la Salut, que tindran accés a publicacions específiques metgesses de les quals disposa l’hospital i serà molt beneficiosa també per al personal sanitari que constantment ha d’actualitzar els seus coneixements per a millorar l’activitat assistencial.

 El Consorci compta amb una biblioteca virtual que permet als professionals del centre accedir a través de la pàgina web a recursos d’informació electrònics com a publicacions científiques, sumaris de revistes i una selecció d’enllaços d’interès. Actualment, la biblioteca compta amb un catàleg que consta de més de 4.300 publicacions entre revistes d’accés obert, les col·leccions de la Conselleria de Sanitat i el fons propi de l’hospital, ja siga en format electrònic o en paper. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere