Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada sobre cirurgia reparadora del càncer de mama avui a la Universitat de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

dia_mundial_cancer_mama

 En el marc del Dia Mundial del Càncer de Mama, l’associació gAmis, vinculada a l’Hospital Clínic de Barcelona, organitza, com cada any, una jornada d’activitats per donar a conèixer millor tot el procés relacionat amb aquesta malaltia i oferir-ne una visió positiva.

 L’acte principal és la taula rodona «Les controvèrsies en la cirurgia reparadora: tertúlia amb diferents professionals implicats», que serà moderada per Pere Gascón, cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Clínic i professor de la Facultat de Medicina de la UB. Posteriorment, es presentarà l’ampliació del programa de rehabilitació, a càrrec de R. Vilarrasa i M. Gironès.♦

Data : 21.10.2013, 09.30 h

Organitza : Grup d’Ajuda Mama i Salut (GAMIS), Hospital Clínic de Barcelona i Facultat de Medicina de la UB

Lloc : Facultat de Medicina, aula Pi i Sunyer

——–

PRESENTACIÓ de (gAmis)

 (gAmis) Grup d’Ajuda Mama i Salut és una associació creada per un grup de dones afectades de càncer de mama. Fundada l’any 2000, sorgeix a partir de la iniciativa d’un grup de dones que van coincidir en les sessions de “cura del braç i prevenció del limfedema” que es porten a terme al Servei de Rehabilitació que pertany a la Corporació Sanitària Clínic, de Barcelona.

 Des de l’inici (gAmis) treballa vinculada a la Unitat Funcional de Patologia de la Mama de l’Hospital Clínic de Barcelona, i agraeix als professionals que la integren la seva col·laboració i encoratjament perquè l’associació segueixi endavant i amb criteris científics.

 Aquestes dones foren liderades per Teresa Sasal Lasahosa, primera presidenta de (gAmis), gran treballadora i lluitadora, gràcies a la tenacitat de la qual es va poder tirar endavant l’associació. D’ella és la idea que en el logo representatiu de l’associació surti la paraula SALUT.

 El 7 de març de l’any 2000, es presenta la sol·licitud d’inscripció al Registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, adjuntant l’acta de constitució i els estatuts de l’entitat. El 8 de setembre del 2000 queda inscrita amb el núm. 23.780 en aquest Registre, ja que reuneix tots els requisits, segons la Llei d’associacions del 18 de juny del 1997. Cal agrair a Gabriela López Heredia, vocal de la Junta des de l’inici, el seu ajut i dedicació en la preparació i presentació dels documents al Registre.

 Totes les accions de (gAmis) van dirigides a fomentar el suport mutu entre les associades, l’intercanvi d’experiències i la millora de la informació envers la patologia, ajudant les afectades des de diversos àmbits, encara que sense ànim d’interferir en la tasca dels professionals de la medicina.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere