Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

VidaCaixa i UPF fan el primer postgrau sobre planificació de la jubilació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

   VidaCaixa ha iniciat aquest dimarts el postgrau ‘Expert en Estalvi i Previsió’ en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF), una titulació pionera en el sector assegurador espanyol que busca fomentar el coneixement sobre l’estalvi per a la jubilació i formar experts al camp de la previsió social.

    Segons ha informat aquest dimarts en un comunicat, el postgrau està dirigit a treballadors de CaixaBank i VidaCaixa i es distribueix en 750 hores de formació al llarg d’un any, repartides en 30 crèdits ECTS (European Credit Trànsfer System).

   El professorat d’aquest primer postgrau està format tant per professors de la UPF i per professionals de VidaCaixa, “amb una dilatada experiència en aquest camp de coneixement”.

   La metodologia del curs s’estructura entorn de 11 mòduls, que es desglossen en temes d’economia i finances; mercat monetari i mercats de renda fixa i variable; previsió social; planificació fiscal, gestió patrimonial, i planificació de la jubilació, així com habilitats personals i comercials i diversos casos pràctics.

   Per facilitar l’assistència el 80% del curs es realitzarà a través d’internet, i els alumnes tindran a la seva disposició vídeoclasses, documentació interactiva i la possibilitat de fer consultes a tutors experts, a més de poder convalidar aquesta titulació amb alguns mòduls del diploma de postgrau en assessorament financer (DAF), seguint els procediments de la Barcelona School of Management.

   VidaCaixa, presidida per Ricard Fornesa, està especialitzada en previsió social complementària i es troba integrada en CaixaBank, component-se de les següents societats: el 49,92% de SegurCaixa Adeslas i el 99% de AgenCaixa, Agència d’Assegurances.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere