Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Salle-URL imparteix un taller sobre Gamificació i Narrativa Transmèdia en col•laboració amb l’Ajuntament de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Salle–Universitat Ramon Llull, en col·laboració amb l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, realitzarà el “Taller pràctic sobre Gamificació i Narrativa Transmèdia” el proper 6 de novembre.

 Aquest taller, que està dirigit a professors d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, té per objectiu facilitar recursos i models pràctics sobre diferents metodologies docents innovadores que es puguin introduir a l’aula amb la intenció d’augmentar la motivació de l’alumnat.

 La Gamificació es basa en l’aplicació de mecàniques de joc en diferents contextos amb l’objectiu d’implicar i motivar a l’alumne a través de petites dosis de reptes i recompenses, mentre que la Narrativa Transmèdia permet presentar temes utilitzant els diferents mitjans audiovisuals i plataformes de comunicació que es troben disponibles a les xarxes. Aquestes metodologies impliquen un rol actiu dels alumnes que, mentre treballen individualment o en grup, utilitzen recursos digitals que estan a l’abast de tots i els donen un ús educatiu.

 El taller té un enfocament pràctic i s’ha estructurat en dues parts. Una part destinada a les estratègies docents innovadores i casos d’èxit a la qual es parlarà de Gamificació i de Narrativa Transmèdia.

 La segona part consistirà en un treball en grup per àrees de coneixement. Els professors assistents es dividiran en grups per analitzar la viabilitat d’incorporar les estratègies creades en les seves assignatures i crear propostes per intentar aplicar-les.

 Participarà el professor del Departament d’Enginyeria i teamleader de projectes multimèdia des de l’any 2006, Guillem Villa, i el Coordinador del Màster Universitari de Formació del Professorat, Xavier Canaleta.

 El taller es realitzarà de 17.00 a 19.00 hores a la Sala de Congressos de l’Edifici Sant Jaume.♦ 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere