Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Taula rodona de l’exposició: «L’experiència màgica del cinema. Col•lecció Josep M. Queraltó» / UB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

cinema_magic

Data : 24 d’octubre de 2013, 19.00 h

 «A la recerca del precinema: el naixement del setè art» és el títol de la primera taula rodona, emmarcada dins de les activitats que es duen a terme amb motiu de l’exposició: «L’experiència màgica del cinema. Col•lecció Josep M. Queraltó».

 Hi participaran Ángel Luis Hueso, catedràtic d’Història del Cinema, Universitat de Santiago de Compostel•la; Jean-Claude Seguin, catedràtic d’Història del Cinema, Universitat de Lió II (Universitat Lumière); Francisco Javier Frutos, professor titular d’Història dels Mitjans Audiovisuals, Universitat de Salamanca; Josep Maria Caparrós (moderador), catedràtic d’Història Contemporània i Cinema, Universitat de Barcelona, i comissari de l’exposició.

 L’exposició, que es podrà veure al vestíbul de l’Edifici Històric fins al 17 de desembre, mostra els inicis tècnics del cinema des dels espectacles d’ombres fins a l’aparició del cinematògraf dels germans Lumière, el 1895.

Organitza : Fundació Aula de Cinema Col·lecció Josep M. Queraltó, amb el suport del Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura de la UB

Lloc : Edifici Històric, Aula Magna♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere