Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

III Jornades Internacionals sobre Comunicació / UdG

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El Grup de Recerca Comunicació Social i Institucional (CSiI) de la Universitat de Girona organitza les III Jornades Internacionals de Comunicació i Societat. En aquesta edició, les Jornades es titulen “Comunicació pel canvi social” i es faran els dies 7 i 8 de novembre de 2013 a la Sala de Graus de l’edifici de Sant Domènec de la UdG. Compten amb la col·laboració de la Facultat de Turisme i la Facultat de Lletres, entre d’altres suports.

 Les jornades es centren en la reflexió i el debat entorn a la potencialitat de la informació i la comunicació en la governança democràtica, el desenvolupament humà i el canvi social. S’articulen al voltant de de quatre preguntes clau: Quin és el rol de les administracions i els mitjans de comunicació?, Es poden considerar socialment responsables?, Contribueixen o frenen el dret a la informació, el debat públic i la transparència?, Són les TIC i la cultura espais per l’exercici de la ciutadania i la participació.

Ponents

 Alguns dels ponents de les Jornades seran: Thomas Tufte de la Universitat de Roskilde (Dinamarca); Bruno Ferrer i Edgardo Ortiz de la Universitat de Puerto Rico; Manuel Ángel Vázquez Medel de la Universitat de Sevilla; Amparo Moreno i Teresa Velázquez de la Universitat Autònoma de Barcelona; Ismael Peña-López de la Universitat Oberta de Catalunya; Ernest Benach, expresident del Parlament de Catalunya; Carles Puigdemont, alcalde de Girona; Rafael Camps, co-director del Festival Ingràvid; i Josep M. Martí, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, entre molts altres experts nacionals i internacionals. També presentaran ponències professors de la Universitat de Girona com Joan Manuel del Pozo o David Serra. Les Jornades estan dirigides i coordinades, respectivament, pels professors Lluís Costa i Olga de Rio.

Taules i Comunicacions

Les jornades tenen quatre taules, cada una amb una línia temàtica:

·Comunicació institucional de qualitat i control democràtic

·Comunicació pel canvi social i responsabilitat social dels mitjans

·Informació, Internet i participació ciutadana

·Accions col·laboratives, tecnologia i cultura.

 A més, durant les Jornades també es presentaran al voltant de vint comunicacions seleccionades que s’inscriuen en aquests línies temàtiques.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere