Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València inaugura una exposició sobre la seua tasca en defensa del patrimoni arqueològic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat de València va inaugurar ahir en la Facultat de Geografia i Història una exposició que porta per títol “Arqueologia: visions del passat pensant en el futur”, en la qual mostra la seua tasca en defensa del patrimoni arqueològic. Organitzada pel Departament de Prehistòria i Arqueologia, amb el suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, l’exposició romandrà oberta fins al 12 de novembre, data en la qual serà clausurada amb la conferència que pronunciarà el professor Santiago Posteguillo a les 19 hores.

 

 Els organitzadors de la mostra constaten que el gran públic coneix millor l’arqueologia de ficció que la professional i que, per això, amb aquesta exposició van a tractar de transmetre els coneixements i els tresors de la seua pràctica quotidiana basada en fets reals. Des d’una tradició enriquidora, expliquen, “el panorama valencià passa no solament per tenir jaciments fonamentals per contemplar les vivències dels grups humans del Mediterrani europeu, entre l’any 350.000 abans de nostra era fins al final de l’antiguitat, sinó també equips investigació aptes per promocionar-los”.

 Amb aquesta exposició els professors i investigadors de la Universitat de València volen sortir de les aules i dels laboratoris per explicar al gran públic per on va la investigació i escoltar què li interessa i què li preocupa, de manera, que com asseguren, “passat i futur, ampliant horitzons arriben a ser compatibles”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere