Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UIB, centre de la televisió digital interactiva

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat de les Illes Balears acull el “TV-Apps Workshop” i el “V Congrés de Televisió Digital Interactiva” – CTVDI 2013 –

 

 El Laboratori de Tecnologies de la Informació Multimèdia (LTIM) de la Universitat de les Illes Balears va organitzar ahir dimarts el “TV-Apps Workshop”, i  a més a partir d’avui organitza el “V Congrés de Televisió Digital Interactiva”, que durarà fins dijous.

 El “TV-Apps Workshop”, fou una jornada dedicada a la creació d’aplicacions per a la televisió digital interactiva que va constar d’un curs introductori al desenvolupament d’aplicacions de televisió híbrida i un curs introductori al desenvolupament d’aplicacions Android per a Google TV.

Congrés de Televisió Digital Interactiva

 Avui tindrà lloc el “V Congrés de Televisió Digital Interactiva”, organitzat pel Laboratori de Tecnologies de la Informació Multimèdia (LTIM) de la Universitat de les Illes Balears amb el suport del Govern de les Illes Balears.

 El congrés té com a objectiu reunir empreses, centres de recerca i universitats d’àmbit europeu per donar a conèixer els avenços realitzats en l’àmbit de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, i per fer emergir nous projectes i col·laboracions en el camp de la televisió digital interactiva.

 A la inauguració del congrés hi intervindran el director general d’Innovació i Desenvolupament Tecnològic del Govern de les Illes Balears, senyor Antonio J. Mateos, i el delegat del Rector, doctor Xavier Varona.♦ 

Dia: dimecres, 30 d’octubre de 2013
Hora: 10 hores
Lloc: sala d’actes, edifici Anselm Turmeda,
campus universitari, Palma

Programa complert ……. CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere