Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Joan Miquel Rascagneres, reelegit mediador de la Universitat d’Andorra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Havent finalitzat el mandat anterior, s’ha procedit a l’elecció i nomenament del mediador de la Universitat d’Andorra per a al nou mandat, el tercer des que es va crear aquesta figura. Tal i com s’ha informat a la Junta acadèmica, l’advocat Joan Miquel Rascagneres Llagostera ha estat així nomenat mediador de la Universitat d’Andorra per un nou període de dos anys.

 El mediador de la Universitat d’Andorra és l’òrgan encarregat de vetllar per l’exercici efectiu dels drets i deures dels membres de la comunitat universitària: alumnes, professorat, personal investigador i personal administratiu i tècnic. Les seves actuacions estan sempre dirigides a la millora de la qualitat universitària en tots els seus àmbits, no estan sotmeses a cap instància universitària i es regeixen pels principis d’independència i d’autonomia.

 El mediador és escollit i nomenat per un comitè de cinc membres composat pels dos membres representants dels estudiants al Consell universitari, per un dels dos membres representants del professorat al Consell universitari escollit entre ells, per un membre del personal d’administració i serveis de la Universitat d’Andorra escollit entre aquest col·lectiu i per un representant dels òrgans de govern de la Universitat d’Andorra nomenat per la Junta acadèmica.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere