Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPV participa en EmTech Espanya 2013, la conferència sobre tecnologies emergents organitzada pel MIT

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat Politècnica de València col·labora amb EmTech, la conferència sobre tecnologies emergents més important del món. La trobada, organitzada per la revista Technology Review del Massachusetts Institute of Technology (MIT), se celebra els dies 5 i 6 de novembre al Palau de les Arts Reina Sofia de València.

 EmTech Espanya 2013 constitueix un aparador on destacats científics i joves emprenedors presentaran les propostes més innovadores. En total, s’ofereixen nou conferències, diverses sessions de treball en xarxa, demostracions i, fins i tot, una actuació en directe a càrrec del Berklee València.

 Entre els ponents, cal destacar: Jason Pontin, director de la MIT Technology Review; William Mark, vicepresident de la Divisió de Ciències de la Informació i Programació de l’Stanford Research Institute International; Leon Sandler, director del Centre Deshpande de la Facultat d’Enginyeria en el MIT, i Martha Gray, professora de la Divisió de Ciències de la Salut i Tecnologia del Harvard-MIT.

 A més, durant les jornades, es presentaran els projectes dels deu investigadors espanyols elegits pel MIT com els innovadors amb més talent. Entre aquests es troba Larisa Dunai, del Centre d’Investigació en Tecnologies Gràfiques de la Universitat Politècnica de València, que ha desenvolupat EYE2021, unes ulleres que milloren la independència de les persones cegues. Durant la clausura, es donaran a conèixer els premis d’Espanya d’Innovador de l’Any i d’Innovador Social.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere