Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Enric Fossas i Antoni Elias passen a la segona volta de les eleccions a rector de la UPC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Enric Fossas ha obtingut el 36,619% dels vots i Antoni Elias, el 29,575% dels vots, mentre que Gabriel Junyent ha aconseguit el 17,962% i Juan Jesús Pérez, el 15,844%, segons els primers resultats de les eleccions a rector que han tingut lloc el 29 d’octubre, a la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC). Fossas i Elias passen a la segona volta de les eleccions a rector, que tindran lloc el 13 de novembre.

 Enric Fossas ha obtingut el 36,619% dels vots i Antoni Elias, el 29,575% dels vots, mentre que Gabriel Junyent ha aconseguit el 17,962% i Juan Jesús Pérez, el 15,844%, segons els primers resultats de les eleccions a rector que han tingut lloc el 29 d’octubre, a la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC).

 Fossas i Elias passen a la segona volta de les eleccions a rector, que tindran lloc el 13 de novembre, en no aconseguir cap dels candidats el suport proporcional de més de la meitat dels vots a candidatures emesos vàlidament, una vegada fetes i aplicades les ponderacions. El dia 30, es coneixeran els resultats provisionals, que no seran definitius fins al 4 de novembre.

 El percentatge de participació global de tota la comunitat universitària ha estat d’un 19,45%. En la jornada electoral estaven convocats a les urnes un total de 30.540 membres de la comunitat universitària (1.385 professorat doctor amb vinculació permanent; 3.513 personal docent i investigador, excloent-ne el corresponent al sector anterior; 1.817 personal d’administració i serveis i 23.825 estudiants i estudiantes de grau i màster universitari).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere