Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Més de 70 multinacionals cerquen nous talents a ESADE: el 90 % dels estudiants troben feina al cap de tres mesos

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Google, Amazon, Vodafone, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Roland Berger, Santander, Desigual, L’Oréal, Novartis o Clinton Health Access Initiative són algunes de les empreses que participen a The ESADE Career Forum per tal de fitxar alumnes d’ESADE

 Si bé les ofertes de treball han minvat i els candidats que opten a un mateix lloc continuen augmentant, encara es troba feina en alguns sectors. Les darreres dades publicades per l’Enquesta de població activa (EPA) i l’interès creixent de les empreses nacionals i internacionals per fitxar talents al nostre país aporten llum en el terreny laboral.

 El 90 % de la promoció de 2013 dels Full-Time MBA d’ESADE i el 91 % dels graduats en Direcció d’Empreses-BBA de 2011-2012 van trobar feina en empreses de prestigi reconegut a escala global al cap de tres mesos d’haver acabat els estudis.

 The ESADE Career Forum ha aplegat aquesta setmana al campus d’ESADE a Sant Cugat més de 70 multinacionals que cerquen nous professionals entre els estudiants d’ESADE. Google, Amazon, Vodafone, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Roland Berger, Santander, Desigual, L’Oréal, Novartis o Clinton Heath Access Initiative són algunes de les empreses que han participat en aquesta trobada i a les quals opten els estudiants d’ESADE per esdevenir-ne futurs directius.

 Opcions en altres països

 Marxar a d’altres països continua essent l’opció de molts a fi de desenvolupar la carrera professional fora de les nostres fronteres. És el cas dels MBA d’ESADE i dels perfils més especialitzats en finances o en management internacional (Masters of Science). El 81 % dels MBA d’ESADE són escollits directament per les empreses internacionals perquè exerceixin càrrecs de direcció en qualsevol indret del món.

 Concretament, el 67 % es queden a Europa, el 10 % marxen a l’Amèrica Llatina, l’11 % a Àsia, el 7 % a l’Amèrica del Nord i el 5 % a l’Orient Mitjà. Els sectors que presenten un índex més lat d’ocupació són la consultoria (22 %), els serveis financers (18 %), la tecnologia (13 %), la farmàcia, la biotecnologia i la salut (12 %), el consum (10 %) i les altres indústries (25 %), segons es desprèn de les darreres dades de col·locació dels MBA d’ESADE.

 Així mateix, el 80 % dels participants als màsters Bolonya (Masters of Science) d’ESADE també acaben treballant en altres països, principalment a Alemanya, al Regne Unit, a Suïssa i a França.

 Es busca perfil amb mentalitat global

 Les empreses que participen en el fòrum cerquen, principalment, persones amb un bon expedient acadèmic, amb idiomes i, sobretot, amb un perfil altament global i amb capacitat d’adaptació a un entorn cada vegada més canviant davant la complexitat de la conjuntura actual.

 Cal destacar que la promoció 2013 del Full-Time MBA d’ESADE ha començat enguany amb el 95 % d’estudiants internacionals, procedents de 43 països. Així, a les aules, hi estan representats tots els racons del món: Àfrica (2 %), Àsia (17 %), Europa (38 %), Amèrica del Nord (14 %), Amèrica Llatina (19 %) i l’Orient Mitjà (10 %).

 Un fòrum de referència
The ESADE Career Forum és una trobada de referència per a multinacionals de qualsevol naturalesa, ja que ESADE els ofereix un accés privilegiat a un talent excepcional i una experiència de contractació personalitzada.

 A diferència d’edicions anteriors, enguany es fan conjuntament dos career forums. Un adreçat als participants de l’MBA d’ESADE i l’altre per als estudiants tant del Grau en Direcció d’Empreses-BBA d’ESADE com dels màsters Bolonya i del Màster CEMS. El fet de reduir-los a una única visita al campus és molt valorat per les empreses i un factor diferencial per a l’escola de negocis, ja que permet que les empreses tinguin la possibilitat de trobar-hi perfils diversos, amb més o menys experiència, d’acord amb els seus requeriments.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere