Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Passejades per la Ciència i la Història a Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 En el marc de la Setmana de la ciència els propers dissabtes 16 i 23 de novembre, la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, us proposa dues rutes per la història de la ciència i la tècnica a Barcelona i Tarragona.

 La primera, que s’anomena “Dones de ciència“, es farà el dissabte 16 de novembre, al matí, i tractarà sobre el difícil camí que van haver de superar algunes científiques al llarg dels darrers segles. La visita transcorrerà per algunes de les institucions que van obrir les seves portes a les dones, com la Reial Acadèmia de Medicina i Cirurgia, la Casa de Maternitat o la Universitat de Barcelona on es visitarà el Paranimf.

 El segon circuit, “Tarragona. Scientia Romanorum“, que es farà el dissabte 23 de novembre, us aproparà a Tàrraco des d’un vessant diferent. Gràcies al patrimoni arquitectònic i cultural coneixereu algunes de les disciplines científiques clàssiques: medicina, arquitectura, enginyeria, etc., i la seva vinculació a aquesta ciutat.

 Els itineraris, que duren dues hores i mitja, es realitzaran amb el suport d’un guia i les dramatitzacions d’intèrprets. És una activitat adequada per a tots els públics (exceptuant menors de 5 anys que, atesa la durada de l’activitat, és fàcil que es cansin).

 L’activitat és gratuïta, només cal fer la reserva prèvia enviant un correu a l’adreça info@ventilador-cultural.com (heu d’especificar el nom, nombre de persones i itinerari/s que es vol realitzar) o bé per telèfon al 93 345 22 53 (Ventilador cultural).♦
 

Circuit 1. Passejades per la ciència i la història: Dones de ciència.

– Dissabte 16 de novembre a les 11.00 h del matí (es prega arribar 5 minuts abans de l’hora d’inici).
– El lloc de trobada es confirmarà en fer la reserva.
– Durada: 2 hores 30 minuts.

Circuit 2. Passejades per la ciència i la història: Tarragona. Scientia Romanorum.

– Dissabte 23 de novembre a les 11.00 del matí (es prega arribar 5 minuts abans de l’hora d’inici). 
– El lloc de trobada es confirmarà en fer la reserva.
– Durada: 2 hores 30 minuts.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere